ΤΣΙΚΛΗΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

 

Η Επιχείρηση Κ. Χ. Τσίκλης Και Σία Ο.Ε έχει συμπληρώσει μισό αιώνα στο κλάδο της υποδηματοποιίας με αγάπη και συνέπεια γι αυτό που κάνει. Τότε και σήμερα μας διακρίνει το υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τον καταναλωτή.

Γεννήθηκε στο τέλος της δεκαετίας του 1940 από το πατέρα Κωνσταντίνο Τσίκλη. Τα παπούτσια στη αρχή τα κατασκεύαζε ο ίδιος και ήταν εξολοκλήρου χειροποίητα. Τροφοδοτούσε τη Πελοπόννησο, Αιτωλοακαρνανία, και τα νησιά του Ιονίου. Απέκτησε πέντε παιδία και τα μεγάλωσε δίπλα στο πάγκο με τα εργαλεία τα δέρματα τη κόλλα και τα παπούτσια. Από το 1962 ανοίγει Ερμού 69 λίγα μέτρα από τη πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας, κατάστημα λιανικής πωλήσεως και εισαγωγών. Στις 13/7/1965 εξελέγη τακτικό μέλος ο Κων/νος Τσίκλης του Συλλόγου Εισαγωγικού Εμπορίου Πατρών με Α.Μ 1364.

Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια και βιοτεχνίες της Θεσσαλονίκης, Αθήνας και περιχώρων και αρχίζει εισαγωγή και εμπορία υποδημάτων τροφοδοτώντας τα καλύτερα εμπορικά καταστήματα της Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας, Ηπείρου και νήσους Ιονίου όπου συνεχίζεται και σήμερα.

Αργότερα αρχές 1970 μπαίνει νέο αίμα και ανανεώνει την επιχείρηση ¨Η Ρούλα¨ όπου κρατά της αρχές της επιχείρησης δηλαδή υψηλή ποιότητα στο παπούτσι και καλές τιμές, σεβασμό στους συνεργάτες και πελάτες.

Λίγο αργότερα μπαίνει ο Χρήστος νέος αέρας ιδεών και μόδας αλλάζει το ύφος του καταστήματος γίνεται σύγχρονο και λίγο εκκεντρικό και τα εμπορεύματα εκτίθενται πιο καλά. Στις αρχές το 1980 ο πατέρας αρχίζει να παραχωρεί τη θέση του στο νέο αίμα και τα παιδία Χρήστος και Ρούλα αναλαμβάνουν το βάρος της επιχείρησης, βοηθούμενα από έναν βασικό, εργατικό, αξιότιμο και αξιοσέβαστο συνεργάτη το Θανάση συγγενή της οικογένειας. Και τα τρία παιδιά μαζί ως αδέλφια συνεχίζουν και αξιοποιούν ότι βρήκαν κατά τον καλύτερο τρόπο. Η αγάπη για αυτό που κάνουν ανεβάζει ψηλά το κλάδο του παπουτσιού.

Που θα μας βρείτε στην Πάτρα

Πατήστε στον χάρτη για να τον μεγεθύνετε

Από τους 86 προμηθευτές επιλέγεται ότι Καλύτερο, Σύγχρονο σε ποιότητα, φινέτσα και χάρη διαθέτη η αγορά, λόγω πείρας γνώσης και αγάπης προς τον καταναλωτή. Αυτό συνεχίζεται και σήμερα με ακόμα περισσότερη υπευθυνότητα όπου ετοιμάζεται και η τρίτη γενεά να μπει στην επιχείρηση.

Η πενήντα ετών πορεία μας εγγυάται την υψηλή ποιότητα ,αντοχή, καλές τιμές και αξιοπιστία στο κοινό της πόλης μας και τους πελάτες μας τόσον χρόνων στη Πελοπόννησο, Ήπειρο, Αιτωλοακαρνανία και νησιά του Ιονίου.

Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλη τη γκάμα του παπουτσιού για την ανάγκη της οικογένειας: Ανδρικό - Γυναικείο – Παιδικό - Γόβες - Μπότες - Αθλητικά - Sport - Casual - Παντόφλες - Σαγιονάρες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.